Mushi Oyayubi van Bibou, geboren 13 oktober 2014.

Blue point

Mushi met Imara (nest 2016)

Mushi komt uit een nest van vijf, dit nest is In het Japans naar de vijf vingers (yubi) vernoemd. Oyayubi betekent duim, zij is ook echt het kleine duimpje van de familie, Mushi betekend klein beestje.

Mushi is lief, avontuurlijk, een beetje gek en wild af en toe. Knuffelen houdt ze erg van, maar liever alleen op haar moment. Mushi is een klein klunsje, maar dat komt omdat ze niet zo goed diepte in kan schatten. Vlak na haar geboorte heeft ze een nageltje van een broertje of zusje in haar oogje gehad en dat met oogje ziet ze aanzienlijk minder. 

Mushi is het halfzusje van Sui, waar ze samen mee woont, ze liggen graag samen in de mand op de verwarming of bij hun baasje in een vest. Hun andere lievelingsplekken zijn de versterker en het aquarium.

In 2015 heeft Mushi 3 kittens gekregen en in 2016 opnieuw 3 kittens. Ze is een heel lief en zorgzaam moedertje, dat af en toe iets geremd moet worden in haar beschermingsdrift.....ze wil zo graag dicht bij haar kindjes zijn dat ze er bovenop gaat liggen en ze jaagt haar kittens de kattenbak uit als ze die gaan ontdekken   ;-p.....

Uit het nestje van 2016 hebben we Ichi gehouden, een dochter van Mushi die sprekend op haar lijkt en zij zal in de toekomst als fokpoesje ingezet gaan worden.

Mushi heeft een heel lief karakter en is bijzonder kaal.